Wie zijn wij

HMC
Den Haag Werkt
McDonalds
De Tijd Bedrijfskleding

Representatieve kleding, werkkleding, werkschoenen, horeca kleding en kleding voor zorg & welzijn, dat is waarvoor u bij De Tijd Bedrijfskleding moet zijn! Centraal gelegen in Den Haag vindt u onze winkel en natuurlijk kunt u ook terecht in onze webshop. Service, maatwerk en vooral meedenken, dat is waarin we ons onderscheiden.

De Tijd Bedrijfskleding is opgericht door Bouke Alkema senior in 1931. Van de oorspronkelijke winkel in herenmode heeft ons bedrijf zich in 90 jaar tijd, ontwikkeld tot een grote speler met expertise op het gebied van bedrijfskleding en de eisen die de regelgeving hieraan stelt.

Maatwerk

Eva Alkema is de derde generatie die vol enthousiasme bedrijven adviseert en begeleidt op het gebied van bedrijfskleding. Van maatopnames tot logo’s, en verstelwerkzaamheden. Onze kracht schuilt erin dat wij alles in huis hebben om een totaalpakket te leveren.

Ons ervaren team bespreekt graag vooraf al uw wensen. Zo zijn er voor bedrijven bijvoorbeeld maatwerk bestelmogelijkheden via onze webshop mogelijk. We maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk.

HWW
Parnassia
Ikea
Mondriaan
NN
Klanten

Tot onze klanten rekenen we De Eerste kamer, De Raad van State, het HMC-ziekenhuis, McDonalds, Ikea, de Mondriaan Onderwijs Groep, Nationale Nederlanden, Florence, HWW zorg en diverse ambassades. Ook hebben we veel Haagse Mkb’ers als klant, waaronder SIMA Installatie techniek, Janssen Wiersma groep, Blom glasservice en Vehoec aannemers.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact speelt bij ons een grote rol. In onze winkel kunnen we u voorzien van advies op maat. Met welk kledingvraagstuk u ook rondloopt, wij nemen graag De Tijd om samen met u naar de beste oplossing te zoeken.

Wij denken mee met iedere bedrijfssector en kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Wil je weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze bedrijfsvideo of neem voor advies op maat contact met ons op.

Neem De Tijd. De koffie staat klaar.

Bedrijfsvideo Contact

Raad
Zadkine
Sima
Rechtbank
Florence
Blom